Ivanišević razotkrio Đokovića: Pred meč se priprema na jako čudan način, a onda umire od smeha...

Autor:

Sport

07.12.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković se sprema za novu sezonu na Maldivima, a cilj u narednoj sezoni se sam nameće - povratak na vrh i osvajanje Gren slemova. Krajem sezone se moglo načuti da će Nole da raskine saradnju sa Goranom Ivaniševićem, ali su to bile samo spekulacije, pošto je Hrvat otkrio da u njihovom odnosu sve besprekorno funkcioniše.

RepublikaFoto: twitter.com/Novak Djokovic
Goran Ivanišević i Novak Đoković

Hrvat je i dalje Novakov trener, a za hrvatske medije je otkrio kako se priprema za mečeve.

- Sve zavisi kako je Novak raspoložen. Nekada zajedno gledamo smešni video i umiremo od smeha pet minuta pre meča. Pravilo je da nema pravila. Ali kada on izađe na teren, nikada nisam video takvu koncentraciju, to je neverovatno i vidi se zašto je osvojio toliko Grend slemova- rekao je Ivanišević.

Proslavljeni Hrvat je rekao kako Đoković ima dovoljno motiva da ponovo bude svetski broj 1.

- Sada će još više da grize u idućoj godini, nakon što je ovu završio na drugoj poziciji. Ali imamo sjajan odnos generalno, kao uostalom i sa Vajdom, pričam Novaku i svoje anegdote iz karijere. Hvala Bogu ima na Jutjubu videa pa onda on gleda i umire od smeha. Zaista fenomenalna saradnja, a jako puno pomažu mentalitet i jezik - rekao je Ivanišević za "Jutarnji".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading