"Dragi Đokoviću, razočarao si me!"

Autor:

Sport

18.12.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši italijanski teniser Adrijano Panata govorio je o pobedi Rodžera Federera nad Novakom Đokovićem na Završnom mastersu u Londonu. Nekada četvrti teniser planete bio je razočaran Novakovim partijom, kada je Rodžer Federer izbacio srpskog tenisera iz grupne faze rutinskom pobedom od 2:0 u setovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Đoković me je razočarao, protiv Federera je bio previše nervozan i ljut. Kada Federer igra dobro on je i dalje bolji od tebe, dragi Đokoviću, posebno na dva dobijena seta- izjavio je Panata.

On je govorio i o samom turniru u O2 areni.

- Svi govore da je dominacija "velike trojke" gotova. Ja sam smiren po tom pitanju. Niko od njih nije došao do finala. Tim i Cicipas su odigrali veoma dobar meč, navijao sam za Grka jer je zabavniji i talentovaniji teniser. Cicipas je pokazao da može da pobedi svakoga, bio je dosta smireniji na terenu- istakao je 69-godišnjak iz Firence.

Osvajač deset titula u karijeri govorio je i o Rafaelu Nadalu, koji je, kao i Novak, završio takmičenje u grupi.

- Žao mi je bilo zbog Nadalovog fizičkog stanja. Španac je imao problema sa abdomenom. On je neverovatan igrač, vratio se posle 1:5 u trećem setu (protiv Danila Medvedeva)- dodao je Panata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

19.12.2019 03:37

Kada Nole igra dobro najbolji je.