Šta Đokoviću donosi ATP kup?

Autor:

Sport

02.01.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković broji poslednje dane do početka sezone. Novu godinu je dočekao u Australiji sa drugovima iz reprezentacije sa kojima će od subote igrati na premijernom ATP kupu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

On će sa Viktorom Troickim, Dušanom Lajovićem, Nikolom Milojevićem i Nikolom Ćaćićem igrati na prvom ATP kupu u Brizbejnu. Oni su u Australiji imali već nekoliko zajedničkih akcija, a najviše su se zabavljali kada su bili u poseti koalama.

Inače, Novak je poznat po tome što obožava da igra za reprezentaciju, obožava timski duh, a govorivši o tome zbog čega mu je bitno učešće na takmičenju u Brizbejnu, najbolji srpski teniser i drugi igrač planete, istakao je:

- ATP kup će mi biti idealna priprema za Australijan Open. Odavno nisam igrao prve sedmice u sezoni u Australiji. Odlučivao sam se u prošlosti da startujem u Dohi, pa da dođem u Australiju. Došao sam dosta ranije kako bih uspeo da se aklimatizujem na sve uslove u Australiji. Volim da budem na ovom kontinentu, imam dosta energije ovde. Mene posebno motiviše kada igram za reprezentaciju jer nemamo često prilike da tokom godine igramo zajedno. Dosta je uzbuđenja i na terenu i van njega- rekao je Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading