Četvoro srpskih tenisera nastavlja borbu za glavni žreb!

Autor:

Sport

16.01.2020

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniseri Viktor Troicki, Nikola Milojević, Peđa Krstin i Olga Danilović su uspešno prebrodili prvo kolo kvalifikacija za Australijan Open!

Olga Danilović

Srpski teniser Viktor Troicki pobedio je Amerikanca Bredlija Klana u prvom kolu kvalifikacija za Australijan Open sa 6:4, 6:2 u meču koji je počeo u sredu, ali je zbog zagađenosti vazduha odložen, kao i kompletan program kvalifikacija

Nikola Milojević je u prvom kolu je savladao Japanca Taroa Danijela, koji je bio postavljen za osmog nosioca. Milojević je posle sat i 40 minuta igre slavio sa 7:5, 6:4.

U drugom kolu kvalifikacija rival će mu biti Amerikanac Ernesto Eskobedo, 223. na ATP listi.

U srpskom derbiju Olga Danilović pobedila je Jovanu Jović sa 3:6, 6:3, 7:6 (8) i plasirala se u drugo kolo kvalifikacija za Australijan Open.

Mlađa srpska teniserka je do pobede došla za dva sata i 26 minuta.

Naredna rivalka Danilovićevoj biće 106. teniserka sa WTA liste Ruskinja Varvara Gračeva.

Peđa Krstin se takođe plasirao u drugo kolo kvalifikacija za Australijen Open jer je pobedio Frederika Fereira Silvu 2:1. Po setovima je bilo 3:6, 6:4, 6:1.

Naredni protivnik Peđi Krstinu će biti 111. igrač sveta Slovak Norbert Gombos. 

Danilo Petrović je nažalost poražen od Enca Kuakoa u prvom kolu kvalifikacija. Posle sat i 54 minuta igre, Francuz je slavio sa 4:6, 7:6 (5), 6:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading