Nole postaje glumac: Đoković će se oprobati u filmu o Srbinu koga nezmerno ceni!

Autor:

Sport

24.01.2020

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati srpski glumac Miloš Biković je oduševio srpsku javnost pošto je otkrio da bi moglo da se desi da naš najbolji teniser Novak Đoković dobije ulogu u filmu o Nikoli Tesli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Za sada je sve na nagađanjima, ali se ozbiljno razmišlja o ponudi za srpskog tenisera da glumi u filmu o Srbinu koji je učinio mnogo za čovečanstvo.

- Sve su to bila nagađanja. Mi jesmo razgovarali o tome. Možda se desi da Novak odigra neku ulogu, meni bi bilo drago i čast da se jedan takav čovek pojavi u našem projektu. Mislim da bi i on to želeo, a da li će se to desiti ili ne, videćemo. Dajte da prvo dođemo do toga da projekat počne da se ostvaruje, a kada zainteresujemo veliki holivudski studio, onda ćemo zainteresovati i velika imena - rekao je Biković pre nekoliko meseci povodom spekulacija.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/bikovic
Miloš Biković

Sam Đoković je više puta u superlativima pričao o Tesli, a kako sam kaže, dnevna mu je inspiracija "duh genija Nikole Tesle."

- Nikola Tesla, moja velika inspiracija. Mi svi danas možemo više, znamo više i više vidimo zahvaljujući velikim ljudima kakav je naš Tesla, koji će istinski živeti zauvek - rekao je tada Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading