(VIDEO) Đoković govorio o Kobiju, pa se slomio...

Autor:

Sport

28.01.2020

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u polufinale Australijan Opena ubedljivom pobedom nad Milošem Raonićem, a pobedu je posvetio svom velikom prijatelju, Kobiju Brajantu. Nije Nole mogao da zadrži suze...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković slomljen zbog pogibije Kobija Brajanta i njegove ćerke

- On je jedan od najvećih sportista svih vremena, koji je inspirisao mene i mnoge druge. Imao sam sreću da imam njegovu podršku, da ga imam kao mentora i kao prijatelja, bio je tu kada sam proživljavao najteže trenutke svoje karijere. Srceparajuće je to što se desilo njemu i njegov ćerki- rekao je Đoković, a onda je zaplakao i nije mogao da se smiri.

 

Njegov trener Goran Ivanišević je primljen u "Kuću slavnih" Đoković je izuzetno ponosan što ima Hrvata u svom timu.

- Čestitke moj dragi treneru, zaslužio si to. On je veliki čovek, moj prijatelj, počastvovan sa, što imam šansu da radim sa njim, poznajemo se iz moje rane mladosti i on je to zaslužio- rekao je drugi reket sveta.

Tokom meča sa Milošem Raonićem Đoković je morao da napusti teren jer je imao problem sa sočivima.


- Moram da se izvinim Milošu što se to dogodilo... Ne želite da vidite da igrač koji se nalazi prekoputa vas ode sa terena. Morao sam to da uradim, u nekoliko gemova sam imao problem i morao sam da promenim sočiva- istakao je Đoković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading