Srpski virtuoz Nikola Jokić ponovo na Ol-staru!

Autor:

Sport

31.01.2020

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Nikola Jokić izabran je od strane trenera u NBA kao rezerva na utakmici najvećih košarkaških zvezda na svetu Ol-staru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Kako prenosi najobaveštaniji novinar "Atletika" Šems Čaranija, Jokić će drugu godinu zaredom učestvovati na Ol-star utakmici.

Ove godine Ol-star vikend održava se od 14. do 16. februara u Čikagu, a utakmica svih zvezda na programu je poslednjeg dana.

Pored Jokića, rezerve na Zapadu su još: Demijan Lilard (Portland), Donovan Mičel (Juta), Rudi Gober (Juta), Brendon Ingram (Nju Orleans), Rasel Vestbruk (Hjuston) i Kris Pol (Oklahoma).

Izabrane su rezerve i na Istoku: Džimi Batler (Majami), Kajl Lauri (Toronto), Ben Simons (Filadelfija), Kris Midlton (Milvoki), Džejson Tejtum (Boston), Bem Adebajo (Majami), Domantas Sabonis (Indijana).

Pre nedelju dana izabrani su starteri, na Istoku su to: Trej Jang (Atlanta), Kemba Voker (Boston), Janis Adetokumbo (Milvoki), Paskal Sijakam (Toronto), Džoel Embid (Filadelfija); odnosno na Zapadu: Luka Dončić (Dalas), Džejms Harden (Hjuston), Lebron Džejms (Lejkers), Kavaj Lenard (Klipers), Entoni Dejvis (Lejkers).

Kao i prošle godine i ove će ekipe birati košarkaši koji su imali najviše glasova publike, Lebron Džejms i Janis Adetokumbo. Njih dvojica će birati saigrače sa kojima žele da igraju, a podsećamo da je Jokića prošle godine izabrao grčki košarkaš.

Jokić je naš prvi, a i jedini košarkaš od Peđe Stojakovića koji je dva puta izabran za Ol-stara, s tim što je to našem čuvenom šuteru uspelo tri puta (2002, 2003. i 2004).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading