Kapa dole majstore: Amerikanac ućutkao sve i rekao o Novaku ono što niko ne sme!

Autor:

Sport

03.02.2020

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je osvojio osmi AO pobedom u finalu nad Dominikom Timom posle velike borbe, preokreta i pet odigranih setova. Pored sjajnog Austrijanca, Nole je za protivnika imao i publiku koja je bila na strani četvrtog igrača planete.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Ali, ni Tim ni navijači nisu mogli da zaustave Srbina, koji se je još jednom pokazao da je mentalna gromada i osvojio 17. grend slem u karijeri. 

Navijači su sve češće u finalima velikih turnira uglavnom protiv Srbina, bez obzira na to protiv koga igra, iako ima onih koji tvrde da je drugačije. 

Tako je tokom meča u Melburnu jedan ljubitelj tenisa na Tviteru napisao da "žali" Novaka zbog ogromne podrške koju je imao Tim. Američki novinar Ben Rotenburg je reagovao i u tri grupe podelio, kako je naveo, najpouzdanije navijače u svetu. 

One koji navijaju za Federera, one koji podržavaju Nadala i oni koji su za svakog igrača koji igra protiv Đokovića.

Uz Novaka su uvek samo srpski navijači, a Rotenburg je definitno rekao ono što je svima jasno, a niko ne sme da kaže. Nije bitno protiv koga igra, oni navijaju da od ponedeljka prvi teniser sveta ne pobedi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading