Evo šta je Đoković rekao o pobedi na startu turnira u Dubaiju!

Autor:

Sport

24.02.2020

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se plasirao u drugo kolo ATP turnira u Dubajiju trijufmofm nad Tunižaninom Malekom Džazirijem sa 2:0 (6:1, 6:2).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak je odmah posle nove pobede izneo svoje impresije na startu turnira u Dubajiju.

- Želim da zahvalim svima koji su došli na prvi dan turnira. Atmosfera je bila sjajna. Hvala puno što ste došli i što ste nas podržali. Nisam igrao u Dubaiju tri godine. Nedostajalo mi je. Volim ovaj grad i teren. Sjajno je biti ovde- rekao je Novak.

Novak je otkrio u kakvoj formi se nalazi posle trijumfa u Austrliji.

-Dobro treniram. Očigledno, radim koliko i svi ostali. Ali ono što je najvažnije je što razumem šta mi najviše odgovara, kada je reč o treningu i oporavku. Trudim se da radim prave stvari i van terena i na terenu. Želim da budem u najboljoj formi kada je najvažnije. U ovom momentu su Slemovi najvažniji, ali svaki turnir tretiram podjednako. Dajem sve od sebe. Znam da svi dolaze da bi nas videli na najvišem nivou- ističe Đoković.

O narednom protivniku, Filipu Kolšrajberu, srpski teniser ističe:

- Nema mnogo tajni među nama. Igrali smo mnogo puta, znamo se dugo. Gledao sam ga danas, talentovan je igrač, izgubio sam od njega u Indijan Velsu... Igra dobro na centralnom terenu, protiv najboljih na svetu, znam za šta je sposoban- zaključio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading