(FOTO) GOTOVO JE: Marija Šarapova završava karijeru!

Autor:

Sport

26.02.2020

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada najbolja teniserka sveta Marija Šarapova završiće karijeri u 33. godini zbog problema sa povredama, objavio je Njujork Tajms.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marija Šarapova

Osvajačica sva četiri gren slem turnira, ukupno pet titula, dugo je pokušavala da se vrati na teren posle suspenzije zbog dopinga na Australijan openu 2016. godine, ali su povrede bile jače.

Šarapova je u oproštajnom saopštenju napisala:

 

 

- Kako ostaviti jedini način života koji si ikada znala? Kako okrenuti leđa terenima na kojima si trenirala još kao devojčica, sportu koji voliš, koji ti je doneo mnogo suza i pregršt neverovatnih radosnih trenutaka, sport u kojem si pronašla drugu porodicu, zajedno sa navijačima koji su te podržavali sve ove godine? Novo mi je sve ovo, zato mi oprostite. Tenisu kažem – zbogom - napisala je, pored ostalog, Šarapova.

 

Osvojila je ukupno 36 titula, samo od turnira zaradila više od 40 miliona dolara, a ima i srebrnu medalju sa Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading