Marej bi mogao da zaigra u Majamiju?

Autor:

Sport

05.03.2020

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste pomislili da je Endi Marej "batalio" tenis, niste bili u pravu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Marej

Dok je bio prvi reket sveta počeo je da oseća bolove u kuku koji su mu kasnije uništili karijeru. Marej ozbiljan tenis ne igra već tri godine, a u međuvremehnu je ugradio i veštački kuk koji mu je bio poslednja slamka spasa da ponovo zaigra profesionalni tenis.

To je urodilo plodom jer se Marej vratio u drugoj polovini prošle godine i čak osvojio jedan ATP turnir. Ipak, brzo nakon toga odlučio je da ode na novu pauzu zbog povrede karlice pa je propustio sve turnire u januaru i februaru ove godine.

Mnogi su mislili da će uslediti još jedna operacija, ali Marej poručuje kako vredno trenira i da bi mogao da bude spreman već za Masters u Majamiju.

 - Kratkoročno gledano, treniram kako bih bio spreman za Majami. Mnogo toga sam prošao poslednjih meseci, ojačao sam. Ipak, nisam igrao tenis. Možda sam dva puta bio na terenu od Dejvis Kupa i to na 40 minuta. Potrebno mi je još neko vreme da se priviknem, da se osećam dobro na terenu - kazao je on.

Masters u Majamiju počinje 25. marta i trajaće do 5. aprila, a Marej je ovaj turnir osvojio dva puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading