Reakcije na otkazivanje Indijan Velsa: Šta će biti sa Rolan Garosom i Vimbldonom?

Autor:

Sport

09.03.2020

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priv Masters u sezoni, turnir u Indijan Velsu otkazan je zbog koronavirusa, a reakcije teniserki i tenisera na potez organizatora već uveliko preplavljuju društvene mreže.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Sportisti uglavnom nisu oduševljeni, budući da je veliki broj njih već stigao na turnir i da nisu na vreme obavešteni. Za otkazivanje je većina njih saznala na Tviteru.

 - Verovatno ste čuli vesti. Indijan Vels je otkazan. Svi smo ovdje i odlučujućemo šta je sledeće. Veoma sam tužan zbog svega što se širom sveta događa. Nadam se da će vlasti uskoro naći neko rešenje. Ostajte zdravo i bezbedno”, napisao je na Tviteru Rafael Nadal.

Oglasio se i Argentinac Dijego Švarcman.

 - Bilo bi dobro kada bi ATP malo bolje komunicirao sa igračima u vezi sa odlaganjem turnira kada smo već svi na licu mesta. Saznati preko društvenih mreža ili WhatsApp-a nije baš najsrećnije - napisao je Švarcman.

Odmah se postavlja pitanje šta će biti sa ostalim turnirima.

 - Ne sluti na dobro za tur ako je Indijan Vels otkazan zbog jednog potvrđenog slučaja u Koučela dolini. Brouard dolina, dom Majamija opena, ima više potvrđenih ljudi zaraženih koronavirusom. Monte Karlo je blizu granice sa severnom Italijom koja je "zatvorena". Šta će biti sa Mastersom u Rimu? Rolan Garosom? Vimbldonom?! -  napisao je brat Endija Mareja, Džejmi na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading