Zašto Rodžer izbegava da igra za reprezentaciju Švajcarske?

Autor:

Sport

15.03.2020

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Dejvis kupa Albert Kosta govorio je o narednom izdanju ovog takmičenja, a pričao je i o Rodžeru Federeru, koga nije bilo u Madridu u novembru prošle godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Kosta nije optimista kada je u pitanju učestvovanje Švajcarca na ovom turniru u budućnosti.

- Ubediti Rodžera da igra za reprezentaciju Švajcarske je nemoguća misija. Ove godine ne može, jer se njegova selekcija nije ni kvalifikovala, ali u budućnosti nećemo prestati da pokušavamo. Nadam se da će bar još jednom nastupiti u Dejvis kupu, poslednji put. Ali, to je veoma komplikovano - rekao je Kosta.

U grupi F smešteni su Srbija, Austrija i Nemačka.

- Mislim da je to najlikvidnija grupa. Ne znamo da li će sve zvezde učestvovati, ali u istoj grupi bismo mogli da vidimo Zvereva, Đokovića i Tima. To je zaista neverovatno.

Na Dejvis kup bi i na ostala sportska takmičenja, mogla da utiče pandemija koronavirusa. Ne krije direktor Dejvi kupa da je zabrinut.

- Zabrinut sam zbog ove situacije, ali moramo gledati u budućnost. Nadam se da ćemo u novembru moći da organizujemo turnir najnormalnije - zaključio je Kosta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading