Astrolog Dušan Veličković o sudbini sporta nakon korone: Nole prvi na terenu, Zvezda opet u eliti!

Autor: Predrag Vuković

Sport

25.03.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus paralisao je dobar deo planete, a samim tim i 99 odsto sportskih dešavanja. Evropsko prvenstvo je pomereno za 2021. godinu, tim stopama će i Olimpijske igre, a većina nacionalnih šampionata stoji. Baš kao i elitno evropsko takmičenje Liga šampiona. Naš poznati astrolog Dušan Veličković za čitaoce Srpskog telegrafa izneo je prognozu o sudbini sporta i objasnio da će sve početi da se vraća na staro od juna, a da se povratak u normalu očekuje od septembra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Prvo oko čega smo porazgovarali sa Veličkovićem je Novak Đoković. On će, prema prognozama, od svih naših sportista prvi na teren.

PIŠE ISTORIJU

- Novak piše istoriju, ima Plutona na vrhu neba (u astrološkoj terminologiji skraćeno MC), ima desetu kuću, koja simbolizuje karijeru i slavu. Đoković ima atomsku energiju, to je planeta harizme, on će do kraja života biti ultrazvezda. Druga polovima ove godine jako je dobra za njega, kao i 2021. On tek ulazi u drugo poluvreme karijere. Federerovi rekordi će svi pasti - rekao je Veličković za Srpski telegraf.

Fudbal u Srbiji, prema rečima astrologa, završen je ove sezone.

- Situacija je jasna. Nećemo gledati više fudbal ove sezone, Zvezda je šampion. Dejan Stanković će nadmašiti Vladana Milojevića. Deki je jako harizmatičan, prošao je mnogo, tvrd je čovek. Neće praviti nikakve kompromise. Zvezdaši mogu da budu spokojni jer će njihovi miljenici na jesen ponovo igrati Ligu šampiona. I neće se ponavljati da gube 18:0, kao protiv Bajerna i Totenhema u četiri meča. Liga šampiona, tvrdi Dušan, ipak će dobiti šampiona iako sada tako ne deluje.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

- Krajem juna ili početkom jula UEFA će organizovati finalni turnir, na kojem će odlučiti šampiona. Igraće se po ubrzanom tempu, ali ćemo dobiti novog šampiona, posle eliminacije Liverpula. Neće se poništiti sezona. Takođe, većina prvenstva u Evropi će biti okončana bez finiša sezone, znam da samo Belorusija igra trenutno, ali zapadnjaci će morati da sačekaju jesen da ponovo krenu ispočetka.

SAVO ODLAZI

Na red je došao i Partizan, gde će dogodine krenuti nova era.

- Trener Savo Milošević je Devica, nezgodan je, ali zbog toga se trudi da bude savršen. Oprobao se i kao glumac, želi da ga ima svuda. Venera mu je u Vagi, a Partizan je u znaku Vage. Ove godine Partizan svodi neke račune, ali Partizanova nova era počinje iduće godine. Teško da će Savo ostati dogodine, u toku zime očekujem da će otići iz Humske. Ali i partizanovci mogu da se raduju jer kreće uspon u 2021. godini - zaključio je Veličković.

RepublikaFoto: Starsport
RepublikaFoto: Promo foto

Sin Bojan trenira u Denveru

Veličkovićev sin je naš poznati MMA borac Bojan Veličković. On se pre nedelju dana vratio u Denver, gde živi već pet godina. Od tamošnjih vlasti je dobio naređenje da bude dve nedelje u izolaciji kod kuće.

- Amerikanci kažu da može da trči, trenira na otvorenom. Njihov pojam karantina nije isti. Ne sme da napušta Denver, ali može da trenira, samo da se ne približava ljudima na manje od dva metra. Eno ga, kači slike na društvene mreže, kažem mu da nije normalan, mora da pazi da se ne protumači pogrešno - kaže Dušan. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Saturn koči Olimpijske igre

Pitali smo Veličkovića zbog čega deluje kao prokletstvo problem oko Olimpijskih igara svakih 40 godina (1940. i 2020. odložene, 1980. bojkotovane od 66 zemalja). - Pazite, četvorka je nezgodan broj. Postoje amplitude. Gornja krivulja je vrhunac, a onda dolazi do opadanja, do mrtve tačke. Tu je Saturn, planeta discipline, karme, koji je prekjuče ušao u Vodoliju. Tu ljudi vide da su nejaki, da postoji nešto što je jače od njih. To mi astrolozi zovemo nebeskom pravdom - rekao je Veličković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading