(VIDEO) Počeo da gubi razum? Slavni teniser priznao da se posvađao sa roditeljima i da ne zna šta priča

Autor:

Sport

28.03.2020

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki teniser Stefanos Cicipas objavio je video na svom zvaničnom You tube kanalu, a u ispovesti svojim fanovima otkrio je detalje koji su mnoge ostavili u šoku.

RepublikaFoto: youtube.com/Stefanos Tsitsipas
Stefanos Cicipas

 - Ovakve stvari se dešavaju kad ste zaglavljeni predugo u karantinu, počnete da pričate sa stvarima i da gubite razum. Ako se pitate zbog čega nisam sa porodicom, posvađali smo se pre nekoliko dana i samo sam otišao - rekao je Cicipas u svojoj ispovesti.

 - Još uvek ih volim, a stvarno se i radujem da ih nekad opet vidim, ali je stvarno stresno biti tamo sa njima. Zato sam odlučio da odem i budem sam - nastavio je Cicipas svoju priču.

 - Ne znam čak ni šta pričam trenutno. Poslednjih dana sam čitao knjige, pokušavao da se obrazujem, da otkrijem nove načine obrazovanja i ovo ne deluje kao zanimljiv vic i ono sa pivom nije zanimljiv vic, nije, samo je bilo u mom frižideru - otkrio je grčki teniser.

 - Trudim se da održim formu, ali imam utisak kao da se gojim. To je totalno to, dešava se. Brzo se menja, svakog dana. Stvari nisu istog tempa i ne izgledaju isto kao ranije. Sledećih nekoliko nedelja će biti ključno - govori Cicipas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading