Poruka Viktora Troickog: ATP priča jedno, a mi gledamo drugo, Ameri neće rizikovati!

Autor:

Sport

01.04.2020

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Viktor Troicki smatra da se US Open neće održati.

RepublikaFoto: Tanjug
Novak Đoković i Viktor Troicki

Vimbldon je po prvi put otkazan posle Drugog svetskog rata, a US Open je najavio da će se turnir održati kao što je i planirano.

Međutim, to nije mišljenje Viktora Troickog.

- Bio bih srećan kada bi se sezona nastavila ove godine, ali kako stvari stoje male su šanse. Niko ne zna šta će biti. U junu počinje sezona na travi, a po trenutnoj situaciji će najverovatnije biti otkazana jer na travi može da se igra samo u tom periodu a ne verujem da će se situacija srediti do 8. juna. Posle počinje sezona u Americi, ali tamo tek počinje problem sa koronom i biće sve gore i gore. Oni su veliki paničari i ne verujem da će održati bilo kakvo takmičenje sa imalo rizika. Zato ne verujem ni da će se igrati ni u Americi. Iz ATP nas obaveštavaju šta sve može da bude, ali niko ne zna koliko će da traje -rekao je Troicki za "Sportski žurnal".

Teniseri će biti na velikom finansijskom gubitku.

- Tenis je u velikom gubitku. Teniseri će dosta ispaštati, pogotovo slabije rangirani igrači koji nemaju ušteđevinu. Sada kada nema turnira, verujem da se mnogi teško snalaze u ovoj situaciji. U fudbalu i u košarci igrači imaju ugovore na osnovu kojih dobijaju plate. Većina klubova ih plaća i u ovim teškim trenucima. Možda će se primanja smanjiti ali će ostati, a u tenisu nije tako - ističe srpski teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading