Dušan Grujić imao je jedan cilj, ali ga je sprečila smrt... Novaku u čast!

Autor:

Sport

06.04.2020

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni predsednik Teniskog kluba Partizan Dušan Grujić preminuo je danas, decenijama se borio za "beli sport" u Srbiji ali nije uspeo da ispuni svoju veliku želju.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković, Dušan Grujić i Ana Ivanović

Pre par godina Grujić je otkrio kako bi želeo da stadion TK Partizan dobije naziv "Novak Đoković" u čast najboljeg člana tog kluba ikada.

Sem Novaka Đokovića, pod nadgledom Grujića i tokom njegovog mandata kalili su se Janko Tipsarević, Ana Ivanović, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović, Jelena Dokić, Olga Danilović, Bojana Jovanovski...

Čak 25 godina je upravljao Partizanom i bio ključan čovek za to što su crno-beli prvi u Srbiji sagradili stadion od 3.500 mesta, kao i prvi sa brzom podlogom.

Na njemu su igrala kasnije mnoga velika teniska imena, a ono što je bio Grujićev san jeste da se to mesto nazove po Novaku Đokoviću.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Grujić (u sredini)

Grujić nije mario za to što se Novak deklarisao kao navijač Crvene zvezde, pogotovo što nikada ništa loše nije rekao za Partizan, kamoli TK Partizan, ali ta želja mu za života nije ostvarena. U ponedeljak je preminuo od srčanog udara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading