Nepoznati detalji iz života prvog reketa sveta: Novak je bio sa Jelenom, pokvario im se auto...

Autor:

Sport

12.04.2020

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi teniser sveta Novak Đoković u karijeri je osvojio 79 trofeja, od toga 17 Gren slem titula, a 34 Masters trofeja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jelena i Novak Đoković

Prvi trofej iz kategorije 1.000 Novak je osvojio 2007. godine u Majamiju, a tada ga je na slavlju u Beogradu upoznao novinar RTS-a Aleksandar Stojanović, što je otkrio na Instagramu, kao i jednu zanimljivu anegdotu o Novaku i Jeleni.

- Ovo je slika sa Novakom Đokovićem na samom početku aprila 2007, posle osvajanja prvog turnira masters serije. Skupština grada je organizovala događaj, okupilo se nekoliko stotina ljudi. Zvali su me da vodim program. Ne sećam se tačno detalja, nije bilo mnogo ljudi, ali je bilo jako prijatno. Oni koji su došli bili su pozitivni, srdačni i srećni - otkrio je Stojanović fanovima na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? Ovo je slika sa Novakom Djokovićem na samom početku aprila 2007, posle osvajanja prvog turnira Masters serije. Skupština grada je organizovala dogadjaj, okupilo se nekoliko stotina ljudi. Zvali su me da vodim program. Ne sećam se tačno detalja, nije bilo mnogo ljudi ali je bilo jako prijatno. Oni koji su došli bili su pozitivni, srdačni i srećni. @djokernole je obukao dres reprezentacije Srbije kako je bila 2007, odštampano je 007, jasno je već zašto. (uzgred pročitajte ko je bio Duško Popov). Kao što možete da vidite na dresu je prelepljen logo tadašnjeg sponzora reprezentacije jer je on imao ugovor sa drugim proizvodnjačem opreme. Tada smo se upoznali. Bilo mi je glupo da mu pričam kako sam ga vidjao da trči pored stadiona Rada i VMA jer smo obojica živeli na Banjici. Zapravo, prvi put smo progovorili kada mu se, ako se takodje dobro sećam pokvario auto u Vlajkovićevoj. Bila je noć i mislim da je sa devojkom Jelenom pokušavao da reši problem. Samo sam mu u prolazu rekao da mu želim mnogo sreće. Ljubazno je zahvalio. Bilo je još nekoliko anegdota, u narednim danima možda o još ponekoj. On je poseban. Momak je jednostavno poseban. ??????? This is the beginning of April 2007. After Novak Djoković won his first Master series tournament in Miami. Few hundreds people gathered in front of the City Hall. Not much but he was happy, they were as well. It was a great night.

A post shared by Aleksandar Stojanović (@alesto) on Apr 11, 2020 at 2:18pm PDT

- Nole je obukao dres reprezentacije Srbije kako je bila 2007, odštampano je 007, jasno je već zašto. (uzgred pročitajte ko je bio Duško Popov). Kao što možete da vidite na dresu je prelepljen logo tadašnjeg sponzora reprezentacije jer je on imao ugovor sa drugim proizvođačem opreme.

Stojanović je ispričao jednu anegdotu o našem asu.

- Bilo mi je glupo da mu pričam kako sam ga viđao da trči pored stadiona Rada i VMA jer smo obojica živeli na Banjici. Zapravo, prvi put smo progovorili kada mu se, ako se takođe dobro sećam pokvario auto u Vlajkovićevoj. Bila je noć i mislim da je sa devojkom Jelenom pokušavao da reši problem. Samo sam mu u prolazu rekao da mu želim mnogo sreće. Ljubazno je zahvalio. Bilo je još nekoliko anegdota, u narednim danima možda o još ponekoj. On je poseban. Momak je jednostavno poseban - napisao je Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading