Novak doneo neočekivanu odluku: Preseliću se sa porodicom!

Autor:

Sport

16.04.2020

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković se sa porodicom nalazi u Marbelji, u kući svog brata. Prvi reket sveta je govorio o nastavku teniske sezone i tome kako provodi vreme tokom suspenzije, ali i otkrio da postoji mogućnost da se preseli.

RepublikaFoto: Tanjug
Jelena i Novak Đoković

Novak planira da preseli porodicu u Marbelju u skorijoj budućnosti u razgovoru za španski "COPE".

- Trenutno sam u Marbelji, sa svojom celom porodicom. Pratimo uputstva kao i svi, situacija je veoma teška. Živim u kući svog brata, koji živi ovde- izjavio je Đoković.

On podržava reči Rafe Nadala, koji je izjavio da je spreman da se nastavi sezona, ali samo "ako se napravi odlična organizacija i ako se potpuno zaštite igrači". 

- To nije laka odluka za tenis jer je ono što se dešava veće od našeg sporta. Mislim da ćemo morati da sačekamo još nekoliko meseci. Ali, ja sam spreman- dodao je najbolji srpski sportista svih vremena.

Podsetimo, Novak je, pored pomoći od milion evra sa svojom Fondacijom za Srbiju, poslao neodređenu sumu na adresu Bergama, te pomogao akciji Nadala i Paua Gasola u Španiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading