Novak ne da Jeleni da mu radi o glavi!

Autor:

Sport

18.04.2020

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom kućnog karantina zbog pandemije koronavirusa svi smo prinuđeni da radimo stvari koje inače ne radimo u "normalnoj" situaciji, pa tako između ostalog neki su odlučili da budu sami svoji frizeri.

RepublikaFoto: Jelena Ivanović i Jovana Rakezić
Jelena i Novak Đoković

Ništa drugačije nije ni sa slavnim ličnostima među koje svakako spada Novak Đoković, ali srpski teniser nije želeo da ide "pod mašinicu" svoje supruge Jelene.

Ona je na Instagramu napisala da je "sređivala" frizure njihovoj deci Stefanu i Tari, kao i da je podšišala pse Pjera i Teslu, ali da Novak nije želeo da mu ona "radi o glavi".

- Postala sam i frizer za vreme ovog karantina. Kose rastu, upadaju u oči... mora nešto da se preduzme. Klince sam toliko dobro ošišala da je muž odlučio da će pre da postane pećinski čovek nego da sedne u stolicu da ga sredim. Nema veze, toliko novih veština učimo tokom ove izolacije. Jedan veliki pozdrav za sve frizere koji uspešno obavljaju svoj posao dok se mali radoznalci vrpolje i žale u stolici! E to je umetnost! Deca i kučići su najzahvalniji, ne žale se uopšte, samo nastave da se igraju. Mada sam ih po tri sata šišala, mukice - napisala je Jelena.

Iz njene priče jasno vam je da nije bila baš nešto vešta u šišanju, pošto je Nole odbio da se ošiša kad je video kako je ošišala decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading