Tipsarević kao motivator: Samo rokajte!

Autor:

Sport

19.04.2020

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši srpski teniser Janko Tipsarević je motivisao tenisere širom sveta kako da prebrode psihološku krizu u karantinu podsećajući se povreda sa kojima je on morao da se suoči tokom karijere.

Janko Tipsarević

U razgovoru kog je organizovao Novak Đoković učestvovali su teniseri Janko Tipsarević, Dušan Lajović, Nenad Zimonjić, Filip Krajinović, Viktor Troicki, automobilista Dušan Borković, odbojkaš Aleksandar Atanasijević i bivši fudbaler Marko Pantelić. Delili su svoja iskustva kako preživeti period koji je veoma komplikovan za sportiste jer nema treninga. Janko Tipsarević je na kraju imao reči utehe za sve aktivne igrače. 

- Samo rokajte, odlučite šta hoćete da, samo to terajte od jutro do mraka. Ova korona, znam da vam zvuči kao da nikada neće proći, ali verujte ovo vam priča neko ko se operisao osam puta. Koji je prolazio kroz ovo mnogo puta kao kad pogledaš osam nedelja, deset nedelja, pa riheb, pa trening. Znaš kako prođe, ovako prođe- rekao je Tipsarević uz pucketanje prstima.  

Krajinović, koga Janko trenira, je u šali rekao kako ga je lepo videti.

- Jaoj posle 24 dana kada izađem iz kuće, znaš kako će biti..- rekao je Tipsa aludirajući na prvi naredni Fićin trening. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading