Oglasio se Novak Đoković: Nisam ekspert, zbunjen sam, ali nastavljam da istražujem!

Autor:

Sport

21.04.2020

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, poslao je saopštenje putem svog menadžmenta redakciji Njujork Tajmsa povodom najnovije izjave o vakcini za koronavirus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Srpski teniser izjavio je pre dva dana da lično nije za vakcinaciju i da ne bi voleo da ga neko primorava da dobije vakcinu kako bi mogao da putuje.

Ovakva izjava podigla je prašinu, kako u srpskoj, tako i u svetskoj javnosti i kako bi pojasnio šta je tačno mislio, on i njegov tim su poslali saopštenje Njujork Tajmsu.

- Nisam ekspert, ali hoću da imam opciju da izaberem šta je najbolje za moje telo. Nastaviću da istražujem na ovu temu jer je važna i uticaće na sve nas.Da budem iskren, malo sam zbunjen, baš kao ostatak sveta. Uprkos tome što imam pristup informacijama, u nedoumici sam šta je najbolje uraditi ovoj situaciji - napisao je prvi reket sveta.

Noletu je u utorak odgovorio i epidemiolog Predrag Kon koji mu je poručio da ubuduće izbegava odgovore o vakcini.

- Radoznao sam o tome kako ojačati metabolizam da bismo bili u najboljoj fizičkoj spremi kako bismo porazili Covid-19 - zaključio je Novak Đoković.

Od koronavirusa u svetu zaraženo je skoro dva i po miliona ljudi, preminulo je oko 170 hiljada, dok se oporavilo nešto više od 650.000.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavica

21.04.2020 06:59

Ne sme se ništa kazati protiv vakcina i lekova.