Beker stao na Rodžerovu stranu

Autor:

Sport

01.05.2020

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Beker, bivši nemački teniser i trener Novaka Đokovića, dao je svoje viđenje aktuelne situacije u "belom sportu".

Boris Beker

On je prokomentarisao ideju Rodžera Federera o spajanju muške i ženske teniske organizacije.

- Samo se pitam, jesam li jedini koji misli da je vreme da se muški i ženski tenis spoje i istupe jedinstveno. Ne zamišljam spajanje takmičenja na terenu, već spajanje dva upravna tela ATP i WTA koja nadgledaju muški i ženski profesionalni tur - napisao je nedavno Švajcarac, što je Beker odobrio:

- Rodžer Federer je ponudio sjajnu ideju o udruživanju. To mnogo govori o njegovoj inteligenciji, ali takođe i o tome koliko brine za ovaj sport - izjavio je Nemac za sajt "Laureus".

I on je mišljenja da bi tokom pandemije koronavirusa bilo potrebno da se pomognu slabije rangirani igrači, što je inicijativa Novaka Đokovića.

-, Tenis je uvek bio progresivan sport kada je u pitanju korak sa vremenom i jednakim pravima. Činjenica je da oni ne mogu da igraju, ne mogu čak da idu u klubove da daju časove zbog mera koje su uvedene - istakao je Beker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading