Novi udar na Srbina: Novak laže, neće svako hteti da daje svoj novac!

Autor:

Sport

02.05.2020

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski teniser Džo Salizburi kaže da je trebalo konsultovati igrače pre donošenja plana o pomoći slabije rangiranim profesionalcima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Jedan od najvećih zagovornika da bi teniserima koji nisu u vrhu ATP liste trebalo da se finansijski pomogne je i Novak Đoković.

On kaže da je sama ideja dobra, te da ima jednu zamerku.

- To je dobra ideja, ali nisam bio saglasan sa tim kako smo krenuli. Nisam čuo ništa o tome, dok nisam video u medijima. Možda je prvo trebalo da se razgovara sa igračima. Nisam siguran da će svaki igrač biti spreman da da svoj novac. Kaže (Novak Đoković prim. aut.) da je pisao svim igračima, ali ja nisam ništa čuo - rekao je Džo Salizburi.

Britanac nije optimista po pitanju nastavka sezone.

- Mislim da nećemo igrati do sledeće sezone. US Open je sledeći po kalendaru. Kako sada stvari stoje, planiran je nastavak sezone, ali mislim da će svi turniri u Americi biti otkazani. Ne vidim kako bismo mogli da se vratimo, kad ne postoji vakcina i kad ljudi ne mogu da putuju po svetu. Što se toga tiče, tenis je jedan od najgorih sportova - dodao je trenutno 7. dubl igrač sveta koji je sa Radživom Ramom osvojio Australijan Open ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading