Novi projekat Ivaniševića i Đokovića

Autor:

Sport

07.05.2020

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević inicijatori su jedne zanimljive ideje.

RepublikaFoto: twitter.com/Novak Djokovic
Ivanišević i Đoković

Goran Ivanišević smatra da bi tenis mogao ponovo da se igra tek na proleće 2021. godine, a poznat je i slučaj Rolan Garosa koji već vraća novac za kupljene ulaznice.

Bivši hrvatski teniser je rekao da zajedno sa Novakom Đokovićem radi na pokretanju regionalnih mini turnira.

 - Ovo je situacija za koju niko nije bio pripremljen. Nadam se da ćemo svi iz ovoga izaći kao bolji ljudi i pametniji, samo je pitanje kada. Moja najoptimističnija procena je da će se tenis nastaviti na proleće sledeće godine. Čuo sam da čak razmišljaju o pomeranju Australijan Opena za mart, i to je opcija - smatra Ivanišević.

Goran napominje da će zajedno sa Novakom Đokovićem pokrenuti mini turnire kako bi teniseri sa ovih prostora održavali takmičarsku formu.

 - Razmišljali smo u seriji mini turnira koji bi se održavali u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. To bi bio ozbiljan tim igrača. Radi se na tome. Možda će biti nešto u Hrvatskoj, a u Srbiji će biti sigurno. Videćemo kako će biti s putovanjima, granicama, izolacijama. Nadam se da će tako nešto funkcionisati u junu, julu - kaže Ivanišević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading