Novi udar na Đokovića: Novak mora da povuče svoje reči, priča opasne stvari!

Autor:

Sport

11.05.2020

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković poslednjih dana u centru je pažnje svetske javnosti zbog stavova koje je iznosio. Posle mišljenja o vakcini protiv koronavirusa i novca za slabije rangirane tenisere, prašinu su podigle i reči koje veličaju pseudonauku. Sporna je izjava koju je najbolji svetski teniser izneo u Instagram "lajvu" sa nutricionistom Šervinom Džafarijehom od pre nekoliko dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Viđao sam ljude koji su energetskom transformacijom, pomoću molitve i moći zahvalnosti uspevali najotrovniju i najzagađeniju vodu da pretvore u zdravu vodu. Nauka je dokazala da molekuli vode reaguju na naše emocije - rekao je Novak Đoković, što je izazvalo buru komentara.

Među najoštrijima je bila bivša teniserka Meri Kariljo, koja smatra da su reči koje prvi reket sveta iznosi vrlo opasne.

- Znam da veruje u meditaciju i u reči molitve. Nikako nije voleo što je morao da ide operaciju lakta i odlagao ju je jer je bio ubeđen da može da izleči svoje telo na drugačije načine - rekla je Kariljo, a potom poentirala:

- To što je izjavio me je jako uznemirilo. Đoković i taj drugi čovek su pričali da se otrovna voda može transformisati u pitku. To su opasne stvari koje su brojni ljudi videli, morao bi da povuče svoje reči - zaključila je bivša teniserka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading