Italijan podržao Novaka: Njegova ideja pozitivna za tenis!

Autor:

Sport

12.05.2020

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi italijanski teniser Mateo Beretini podržao je inicijativu Novaka Đokovića da se pomogne lošije rangiranim igračima, koji su najviše pogođeni suspenzijom sezone usled pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta nedavno je predložio da najboljih sto igrača sa ATP rang liste donira novac, kako bi se finansijski pomoglo onima koji su pretrpeli najveće posledice prekida sezone.

- Projekat je dobar. Suspenzija traje dva meseca i lošije rangiranim igračima je veoma teško, jer oni ne mogu da izdrže duži vremenski period bez zarade. Mnogima je potrebna pomoć. Ipak, ja bih radije pomogao bolnicama ili porodicama koje su u teškoj situaciji - rekao je Italijan, osmi teniser sveta.

- Svakako, ova ideja je pozitivna stvar za tenis jer pokazuje da brinemo jedni o drugima, da smo kolegijalni.

Ovakvoj ideji 'najglasnije' se usprotivio treći reket sveta Dominik Tim, a kritikovali su je i Gvido Pelja, Mihail Južni i Lejton Hjuit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading