Najpoznatiji teniski trener završio u bolnici!

Autor:

Sport

17.05.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji teniski trener današnjice, Nik Bolitijeri, završio je u bolnici nakon što mu je pozlilo na terenu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Čuvenom stručnjaku pozlilo je tokom redovnog treninga koji ima svakog dana, a posle toga je primljen u bolnicu. Možda to nije ništa čudno za čoveka koji ima već 88 godina, ali Bolitijeri je neko ko redovno održava formu. Sada se oseća bolje, ali će morati da ostane na dodatnim testovima.

– Niku se slošilo na terenu i odmah je smešten u bolnicu. Čini se da mu se stanje pogoršalo zbog infekcije bubrega koja mu je već dijagnostikovana. Njegovo stanje sada je stabilno. Bio je uplašen jer ne voli lekare i ne posećuje ih često. Najviše se plaši igala, pa mi je rekao da je najveći problem bio to što su ga uboli 18 puta. Ipak, Nik je dobro raspoložen, izjavio je bivši teniser i njegov bliski prijatelj Džimi Arijas.

Na čuvenoj Bolitijerijevoj teniskoj akademiji na Floridi trenirale su najveće svetske teniske zvezde.

On je bio trener Pita Samprasa, Andre Agasija, Borisa Bekera, Serene i Venus Vilijams, Marije Šarapove, ali i Monike Seleš, za koju mnogi tvrde da ju je stvorio upravo Bolitijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading