(FOTO) Kirjos spreman za lajv okršaj sa Novakom: Fanovi sramno izvređali najboljeg tenisera planete!

Autor:

Sport

19.05.2020

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski teniser Nik Kirjos pitao je svoje pratioce na Tviteru koga bi od "velike trojke" kao gosta voleli da vide u njegovom narednom Instagram "lajvu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Kirjos je nedavno privukao veliku pažnju posle razgovora sa Endijem Marijem, pa smatra da bi zbog eventualnog razgovora sa Novakom Đokovićem, Rafaelom Nadalom ili Rodžerom Federerom mogao da ode korak dalje.

- Novak, Rafa ili Federer. Ili neko drugi. Budite iskreni - napisao je 40. teniser sveta.

Sudeći po komentarima na Tviteru, većina ljudi želi da mu Federer bude gost, dok su neki komentari protiv Novaka prilično iznenađujući.

- Definitivno ne Novak. Ne treba mu još jedan platforma da bi izneo svoja čudna zdravstvena mišljenja - napisao je jedan od Kirjosovih pratilaca.

Podsetimo, Đoković se poslednjih dana nalazi na udari pojedinih američkih i britanskih medija, a pogotovo novinara Njujork Tajmsa Bena Rotenberga, zbog "lajva" sa Irancem Šervinom Džafarijehom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading