Kirjos spava sa obožavateljkama: Neočekivano priznanje kontroverznog Australijanca!

Autor:

Sport

22.05.2020

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni Australijanac Nik Kirjos, uprkos tome što stručnjaci tvrde da ima veliki teniski potencijal, izabrao je drugačiji način da ga javnost upozna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Mediji više pišu o njegovim skandalima nego o igri. Redovno "proziva" kolege, provocira, ponaša se bahato i dobija kazne...

Sada je otišao još niže. Kirjos je priznao da spava sa obožavateljkama.

On je nedavno okončao vezu sa ruskom teniserkom Anom Kalinskajom, koja nakon toga

nije baš imala šta lepo da kaže o njemu.

- Raskinuli smo i nismo se 'rastali prijateljski- napisala je Ana na Instagramu, da bi potom imala još jednu objavu "Ostavi me na miru" i onda treću "Ti nisi loš momak, ti si užasna osoba".

Lepa Ruskinja obrisala je potom te poruke, ali tek pošto su ih mnogi sačuvali.

Brbljivi Kirjos se tokom četvorosatnog live igranja Fortnite igrice "otvorio" i o Ani.

- Šta se desilo sa Kalinskajom? Ništa. Odlučili smo da svako krene svojim putem. Nažalost, naša veza nije uspela, ali imamo lepe uspomene- prokomentarisao je Kirjos.


Onda je zagazio u dublju intimu i priznao nešto što je mnoge šokiralo. Na pitanje fanova da li je ikada spavao sa obožavateljkom dao je direktan odgovor.

"Da", rekao je, a onda nastavio: "Iskreno, ne viđam se ni sa jednom devojkom ozbiljno, sve je to na nedeljnom nivou", dodao je.
RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

On se prisetio i meča sa Rodžerom Federerom na Lejver kupu, kada je u publici primetio atraktivnu devojku o kojoj je toliko razmišljao da je jedva priveo duel kraju.

- Dobijao sam Feda i onda sam samo pomislio "uh kako želim da je odvedem na piće" i bilo mi je teško da se koncentrišem na teren- rekao je Australijanac.

Priznao je da su devojke iz Evrope za njega neodoljive.

- Devojke iz istočne Evrope su mi ukrale srce. Kada ugledam neku visoku iz Istočne Evrope odmah sam spreman da joj dam pola svoje zarade- bez "dlake na jeziku" ispalio je Kirjos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading