Đoković ponovo na udaru: I njoj smetaju Novakova uverenja!

Autor:

Sport

28.05.2020

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marion Bartoli, nekadašnja šampionka Vimbldona, kritikovala je Novaka Đokovića zbog stavova o vakcinaciji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je govorio da je u ovom trenutku protiv vakcine protiv koronavirusa, pošto će trebati dosta vremena kako bi ona bila proverena.

Njegove reči izazvale su veliku pažnju u svetu tenisa, posebno u Velikoj Britaniji, a sada je komentar dala i Francuskinja.

- Mora da se razmišlja o humanosti i svojim kolegama u okruženju. U životu postoje trenuci kojima je potrebno odložiti lična uverenja. To je za opšte dobro- rekla je pobednica Vimbldona 2013. godine u podkastu "Majstori tenisa".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marion Bartoli

Slično mišljenje ima i osnivač specijalizovanog portala "Behind the Rackuet" Noa Rubin.

- Svako može da ima uverenja, ali ona ne smeju da se koriste tako da utiču na život drugih. Tenis je veliki krug. Da li ću biti vakcinisan i deliti kupatilo sa nekim ko neće biti vakcinisan? To je komplikovana stvar- poručio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Moca

02.06.2020 03:09

Da li ću biti vakcinisan i deliti kupatilo sa nekim ko neće biti vakcinisan? To je zaista veoma komplikovano-pretpostavka je da je on kao vakcinisan navodno otporan na bolest, a ovaj sto nije vakcinisan, navodno nije. Znaci, nema opasnosti za vakcinisanog. Ovaj nevakcinisani moze da se razboli ali i ne mora. Znaci-vakcinisanom sve potaman. Ali; vakcinisani se plase da ce da ih nevakcinisani zaraze i da ce se oni tako vakcinisani razboleti sto je nemoguce jer ih stiti vakcina. Zakljucak je da vakcina ne radi vec razboljeva kjude svakom bolescu orotiv koje su vakcinisani. Prosto. Za opasnost od vakcine konsultujte se sa svojim lekarom ili farmaceutom, oni kobajagi kao nasto znaju.