Emotivno sećanje Novaka Đokovića: Mama me je zagrlila i počeo sam da plačem...

Autor:

Sport

30.05.2020

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u razgovoru za "Tennis united" prisetio se jednog od najemotivnijih momenata u karijeri. Nole je zajedno sa Španjolkom Garbinjom Muguruzom bio gost u podkastu koji su na zvaničnoj stranici ATP tura vodili kanadski teniser Vasek Pospišil i Amerikanka Betani Matek-Sends.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Na prvom turniru na kojem sam zvanično učestvovao, imao sam osam godina, i pobedio sam u prvom meču 10:8 u taj-brejku. Bio sam preplavljen radošću, ali sam isto tako bio i premoren. Mama mi je bila tu i kada me je zagrlila počeo sam da plačem - rekao je Novak Đoković, koji je istakao da se to ponovilo kada je u sledećem meču poražen od Viktora Troickog 9:0.

Pošto je Muguruza u toku podkasta pravila španski omlet, jedna od tema je bila i hrana, pošto je poznato da se srpski teniser pridržava biljne ishrane.

- Odrastao sam potpuno drugačije. Jeo sam meso tri puta na dan, svaki dan, tako da sam to promenio. Sviđa mi se ovo kako se sada hranim - istakao je Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading