Ušla u svlačionicu i zatekla Serenu golu: "Šokirala sam se kad sam videla kako izgleda"

Autor:

Sport

01.06.2020

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serena Vilijams sigurno je jedna od najboljih teniserki svih vremena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serena Vilijams

Serena je u karijeri osvojila gotovo sve što se moglo, a iako je na zalasku karijere još uvek pruža odlične partije. Za nju su mnogi govorili da može bez problema da se takmičiti u muškoj konkurenciji što dovoljno govori o tome o kakvoj teniserki se radi.

Šansu da upozna Serenu imala je i rumunska teniserka Aleksandra Kadantu, koja je pre osam godina "naletela" na Amerikanku u svlačionici. Tada je Kadantu ostala šokirana jer je Serena bila gola.

- To je bio moj prvi Gren Slem u karijeri. Igrala sam u Melburnu i zaista je to bio poseban doživljaj. Međutim, taj turnir pamtim po tome što sam prvi put srela Serenu Vilijams - priča Kadantu i nastavlja:

- Ušla sam u svlačionicu i videla sam je golu. Izgledala je zaista neverovatno i pitala sam se kako uopšte može da se kreće tako dobro na terenu kada ima tako velike obline.

Kadantu se nije baš proslavila u svetu tenisa, a Rumunka je nedavno proslavila 30. rođendan i trenutno je 290. teniserka sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading