(FOTO) Jankovićeva potpuno promenila lični opis!

Autor:

Sport

08.06.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada najbolja teniserka sveta Jelena Janković danas izgleda potpuno drugačije! Ona se pojavila u javnosti sa novim imidžom, evidentno drugačijeg izgleda, a na društvenim mrežama se već povela debata kako je operisala neke delove lica. Nos joj deluje manji, čelo drugačije, a usta izgledaju veće sa crvenim karminom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nekadašnji izgled Jelene Janković

Osim toga, Jelena je pokazala savršenu liniju i u 36. godini, objavivši na društvenim mrežama fotografiju sa plaže iz Dubaija.

Trenutno se odmara u Ujedinjenim Arapskim Emiratima pred dolazak u Beograd na Adrija tur, gde će prvi put igrati tenis pred publikom nakon tri godine pauze.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/jjelicious
Trenutni izgled Jelene Janković

Jankovićeva će igrati u miks-dublu sa Đokovićem u petak, protivnici su Nenad Zimonjić i Olga Danilović.

Prethodno će publika moći da gleda žensko finale TSS turnira, pa muško, a pobednik će dobiti mesto da se nadmeće sa nekim od vodećih svetskih asova, među kojima su Đoković, Zim, Dimitrov, Zverev...

RepublikaFoto: Starsport
Jelena Janković i Novak Đoković nekada

Podsetimo, Jankovićeva je 2018. godine skinuta sa WTA liste, a nedavno je Ana Ivanović objavila da je Džej Džej prestala sa profesionalnim tenisom.

Poslednji meč odigrala je na US Openu 2017. godine, ali nikada se nije izjašnjavala o završetku karijere, štaviše, nekada je umela to i da demantuje.

Ipak, tri godine pauze govori nešto, ali ćemo nekadašnju vodeću igračicu na WTA turu gledati bar na beogradskom turniru ove nedelje...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading