"Ne bih bio Novak Đoković ni na pet minuta!"

Autor:

Sport

13.06.2020

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević objasnio je kako najbolji teniser sveta izlazi na kraj sa kritičarima.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Ivanišević

Ivanišević je objasnio situaciju u kojoj se Novak kritikuje.

Hrvat smatra da je Đoković iskren i da je dobar čovek.

- On je iskren, a valjda ljudi odmah imaju nešto protiv toga kad ste iskreni. On je za US open rekao svoje mišljenje, nije rekao nekome da ne igra, ako pitate Tima ili Zvereva i njima su ekstremni uslovi.

Broj 1 je na svetu, uvek iskreno kaže svoje mišljenje, a u današnjem svetu kad kažeš šta misliš kritikuju te, a kad ne kažeš ništa, kako to Novak Đokovic ne kaže ništa- rekao je Goran.

- Novak uvek stavi kritičare "u džep". Uvek je nešto, i kad priča i kad ne priča. Ne bih ja bio Novak pet minuta, nije mu lako, ali on to sve dobro hendla. Ja nikad nisam takvu glavu video, možda postoje neki sportisti koje nisam upoznao, ali... I još je dobar čovek, još svima hoće da pomogne, za svako dete, za svaku sliku ima vremena, ali uvek se nađu kritičari. On to sa smeškom podnese, stavi kritičare u levi ili desni džep i to bude to- zaključio je Ivanišević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading