(VIDEO) Veliki planovi Novaka Đokovića: Potrudićemo se da Beograd dobije ATP i WTA turnir!

Autor:

Sport

14.06.2020

21:11 >> 21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominik Tim je zasluženo postao šampion prvog "Adria toura". On je u finalu savladao Filipa Krajinovića i podigao pehar namenjen prvaku.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković i Đorđe Đoković

Konferenciju nakon finala Dominik Tim je održao zajedno sa Novakom Đokovićem koji je izjavio da će dati sve od sebe da Beograd ponovo dobije turnir, ovoga puta u obe konkurencije.

- Beograd je očigledno željan tenisa. Svi su pokazali da su obrazovani, da znaju kako da se ponašaju, nisam očekivao da su toliko dobri, ovo je najbolja publika, ne kažem zato što su moji, ali nisam video tako edukovane navijače. Mi ćemo se potruditi, da sa TSS, da dovedemo muški i ženski turnir u Beograd. Imamo to kao želju i cilj, a koliko je to moguće zavisi od različitih faktora. Nema puno mesta u kalendaru zbog koronavirusa, ne znamo kada će se nastaviti sezone, teško je, ali daćemo sve od sebe - rekao je prvi reket sveta.

- Uvek je lepo da osvojite trofej ali to nije bio glavni razlog da dođem ovde. Super sam se proveo ovde, bilo je sve u dobre svrhe i mislim da je nivo tenisa takođe bio veoma visok. Veoma sam zahvalan Novaku, njegovoj porodici i timu što su učinili sa se osećamo lepo ovde. Ovaj fast 4 format čini mečeve neizvesnim, jednom pogrešite i u problemu ste. Srećan sam nivoom tenisa koji sam prikazao. Kada imate veliku publiku vi želite i njima da prikažete dobar tenis i ne igrate samo za sebe - rekao je Dominik Tim.

RepublikaFoto: Starsport
Dominik Tim

Austrijanac je bio oduševljen srpskom publikom!

- Neverovatno, ovo mi je prvi put u Beogradu i stvarno sam se naježio. Lepo smo proveli vreme i van terena, Novi Beograd, Stari Beograd, detalje nemam za vas, možda će ih biti večeras... Imamo neke planove...- istakao je treći reket sveta, a potom se nadovezao i Novak Đoković.

RepublikaFoto: Starsport
Dominik Tim i Novak Đoković

- Morao sam neke stvari da organizujem kao domaćin a neke stvari su došle spontano. Šteta je što nismo stigli da Dominika i ostale izvedemo na krstarenje. On je naporno radio tokom prethodnih dana, tako da je on Beograd iskusio noću, što takođe nije loše - zaključio je Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading