Novak progovorio o braku sa Jelenom: Evo šta ga oduševljava kod supruge i dan danas

Autor:

Sport

18.06.2020

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi teniser sveta Novak Đoković priznao je da on i Jelena nisu opsednuti datumima, da jedno drugome izjavljuju ljubav svaki dan, a zatim otkrio i šta ga kod supruge oduševljava i nakon 15 godina ljubavi

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak i Jelena Đoković

- Sve! Ona je najkompletnija osoba koju poznajem. Otvorena i puna podrške. Uz nju rastem, kao što se trudim da i ona raste uz mene - rekao je za hrvatsku Gloriju Đoković.

U nekoliko navrata engleski mediji su spekulisali da se Novak i Jelena razvode, a najbolji teniser sveta imao je sjajnu poruku:

- Ne čitam i ne pratim medije, uglavnom ne. Tako da se ne uznemiravam. Razumem da je ljudima zanimljivije da pročitaju Nole i Jelena se razvode, nego Nole i Jelena se vole. Ali, to ne utiče na mene i Jelenu jer mi se zaista volimo.

Novak je upitan i da li je istina da su očevi slabiji na kćerke.

- Uh, ne bih da generalizujem, ali mislim da jeste. Tara je toliko umiljata, nežna, sada sve više traži mene. Ranije je bilo mama, mama. Sada kada me vidi tako me nežno zagrli da svet staje -  objasnio je Đoković i otkrio da li bi voleo da njegovi naslednici Stefan i Tara, krenu njegovim stopama.

- Voleo bih da veruju u svoje snove, da sanjaju, vredno rade i da im se snovi ostvare. Ja živim svoj san. To želim i svojoj deci -  ispričao je prvi teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading