"Poštovali smo sve epidemiološke mere!"

Autor:

Sport

21.06.2020

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori regionalnog teniskog turnira Adria Tura u Zadru oglasili su se saopštenjem povodom otkazivanja finalnog meča između najboljeg tenisera sveta Novaka Ðokovića i Rusa Andreja Rubljova.

RepublikaFoto: Starsport
Novak i Đorđe Đoković

Finale je otkazano nakon što je Grigor Dimitrov saopštio je da je pozitiv na Covid 19, a orgnizatori su Instagramu naveli da su "preventivno otkazali finale Adria toura koje je bilo planirano kao teniski spektakl večeras, kako bi zaštitili zdravlje svih učesnika i posetilaca".

- U svakom trenutku smo striktno pratili epidemiološke mere koje su bile postavljene od zemalja u kojima je Adria tur organizovan. Niko od ljudi uključenih u organizaciju i koji su bili u kontaktu sa Grigorom nema simptome. U bliskom kontaktu smo sa zdravstvenim nadležnim organima kako bismo bili sigurni da će osobe koje su bile u bliskom kontaktu sa Grigorom biti testirane večeras- stoji u saopštenju Adria Tura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading