(FOTO/VIDEO) Ovako su se Nole i ekipa provodili u Zadru, a sada mole Boga da nisu nekog zarazili!

Autor:

Sport

22.06.2020

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija i Hrvatska strepe od rezultata testova na koronavirus učesnika i posetilaca turnira koji je organizovao najbolji teniser sveta. Novak Đoković, Goran Ivanišević i ostali učesnici "Adria tura", uživali su sa suprugama i devojkama u provodu u jednom od poznatih restorana u Zadru, koji je na svom Instagramu objavio fotografije.

RepublikaFoto: Todor Petković
Teniska elita u Beogradu

- Ekipa "Adria tura" bila je izuzetno dobro raspoložena, a uz organizatora celog turnira u Zadru, velikog Novaka Ðokovića, naši gosti bili su i Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Grigor Dimitrov, Marin Čilić sa svojim suprugama. Štimungu su posebno doprineli Borna Ćorić i Goran Ivanišević, koji su se pridružili na pozornici Eriku i ostatku klape "Niko", zabavljajući prisutne svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima- stoji u objavi na Fejsbuk stranici tog restorana.

Osim fotografija "okačen" je i video snimak na kojem se vidi kako Đoković, Ivanišević i ekipa pevaju i igraju.

 

 

Dva dana kasnije saopšteno je da su Bugarin Grigor Dimitrov i Borna Ćorić pozitivni na koronavirus.

Posle ovih vesti, iz restorana su se ponovo oglasili.

- Za sada su hotel i restoran zatvoreni danas i sutra, pa ćemo videti dalje šta ćemo kada se testiramo. U dogovoru smo s epidemiolozima. Zatvoriću prvi ako treba i 14 godina, samo da budemo svi živi i zdravi. Imam unuka, decu, ženu, osoblje i goste, naravno da nam je u interesu zdravlje svih. Svi se bojimo, ali nisam samo ja u pitanju. U pitanju je zapravo celi grad, odnosno Hrvatska - rekao je vlasnik Erik Pavin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading