(FOTO) BEZ IMALO STIDA I SRAMA: Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana se na JEZIV način podsmeva Đokoviću zbog koronavirusa!

Autor:

Sport

23.06.2020

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge u Srbiji zgrozila je karikatura L'Ekipa na kojoj je Novak Đoković prikazan kroz koronavirus, ali ne i potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, koji je istu podelio na svom profilu na Tviteru.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Karikatura je nastala pre nego što je uopšte i bilo poznato da li najbolji teniser sveta ima koronavirus, a nakon što su rezultati njega i supruge Jelene bili pozitivni, javio se i potpredsednik Partizana koji je uz karikaturu na kojoj Đokovića nazivaju Djocovid-19, napisao i komentar: "A šta je sa Pjerom?"

 

 

Podsetimo, Novak Đoković je zaražen nakon što je u Beogradu i Zadru organizovan "Adria tur", na kojem je bio i Grigor Dimitrov, teniser kod kod koga je virus ustanovljen pre svih ostalih.

RepublikaFoto: Mario Ćužić / HTS
Novak Đoković i Grigor Dimitrov

Nakon toga su se svi testirali, ispostavilo se da su pozitivni još i Novak Đoković i njegova supruga Jelena, Novakov kondicioni trener Marko Paniki, Viktor Troicki i njegova trudna supruga Aleksandra, hrvatski teniser Borna Ćorić i trener Grigora Dimitrova Kristijan Groh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading