Menadžer Grigora Dimitrova odbrusio Srđanu Đokoviću!

Autor:

Sport

24.06.2020

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korona virus digao je uzbunu na Balkanu!

RepublikaFoto: starsport
Grigor Dimitrov

Otac najboljeg srpskog tenisera Srđan Đoković optužio je Grigora Dimitrova da je "došao bolestan na turnir" i da se "nije testirao", pa je tako naneo štetu porodici Đoković i čitavom Adrija turu nakon što je utvrđeno da je pozitivan na korona virus.

Ubrzo se ispostavilo da su pozitivni još Borna Ćorić, Viktor Troicki i Novak Đoković, u međuvremenu i košarkaš Nikola Jokić, ali i nekoliko neteniskih lica sa turnira u Zadru (dete, novinarka...).

S obzirom na to da je odgovor Srđana Đokovića veoma brzo obišao svetske medije, nije iznenađenje što je stigao i do susedne Bugarske, pa je menadžer Grigora Dimitrova u zvaničnoj izjavi prokomentarisao napad na njegovog klijenta.

- U vezi sa izjavom Srđana Đokovića za hrvatsku televiziju želeo bih da izjavim sledeće: Grigor je sleteo u Beograd posle tri meseca kompletne izolacije - rekao je Georgi Stojmenov.

- Ni u Beogradu, ali ni u Zadru, nije mu ponuđeno, a nije bilo ni obavezno da se testira na COVID-19.

- Organizatori turnira su oni koji imaju odgovornost za sigurnost i bezbednost i moraju da naprave pravila koja će slediti. Grigor je striktno poštovao ono što su organizatori turnira tražili pravilima i poštovao je sve zakone dok je prelazio granicu Bugarske, Srbije i Hrvatske - saopšteno je iz štaba Grigora Dimitrova koji se sigurno posle ovoga neće oglašavati.

U međuvremenu se oglasila i majka Dijana Đoković, na stranu najboljeg tenisera sveta stao je i legendarni košarkaš Dino Rađa, dok kolege traže i Noletovu ostavku na važnoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading