Oglasio se Marijan Vajda: Novakov trener poslao jasnu poruku celom svetu!

Autor:

Sport

27.06.2020

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Adria tur", humanitarni regionalni turnir koji je organizovao Novak Đoković, poslednjih dana je glavna tema u svetu. Posle Beograda, takmičenje je održano u Zadru, ali finale nije odigrano, pošto je Grigor Dimitrov otkrio da ima koronavirs. Posle toga usledili su žestoki napadi na prvog tenisera sveta.

RepublikaFoto: Starsport
Marijan Vajda i Novak Đoković

Mnogi su kritikovali Novaka Đokovića što je u doba pandemije Covid-19 napravio taj događaj, i što se akteri nisu strogo pridržavali propisanih mera.

Srbina brane Boris Beker, kao i Toni Nadal, stric Rafaela Nadala, a konačno se i oglasio Marijan Vajda, prvi trener najboljeg tenisera planete.

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE.

- Ideja organizovanja "Adria tura" bila je dobra – očigledno, posle duge pauze na ATP turu, to je definitivno pomoglo igračima da se vrate na pravi put i da uživaju u tenisu u malo drugačijem konceptu. Svi učesnici došli su jer su mere Vlade popustile, te mere su svi poštovali, tako da je pogrešno upirati prstom (u organizatore) jer su definitivno poštovali instrukcije Vlade - rekao je za "Sportklub" Marijan Vajda.

Novak Đoković i Marjan Vajda

Slovak koji je sa Novakom od 2006. godine, nije u ovom trenutku želeo da se upušta u polemiku na kakav je tretman u medijima naišao najbolji teniser sveta.

- Sada je najvažnije da ostanemo mirni, a Noletu, Jeleni i svim učesnicima želim brz oporavak. Poslao sam Noletu i porodici mnogo podrške i pozitivne energije - dodao je 55-godišnji trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading