Podgoričanin bez dlake na jeziku napao Đokovića: Njegove reči nemaju težinu, protiv je US Opena, a ide na košarku sa zaraženim Jokićem!

Autor:

Sport

28.06.2020

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Raonić, kanadski teniser crnogorskog porekla, potvrdio je da je imao poziv Novaka Đokovića da učestvuje na "Adria turu". Ideja srpskog asa bila je da igra protiv rođenog Podgoričanina u Crnoj Gori, ali je, i pored toga što tamošnje vlasti nisu dozvolile, odbio takav predlog. I to posle dugog razmišljanja.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić i Novak Đoković

- Nikada nisam igrao pred većinom mojih rođaka, pred mojom bakom, tetkama, stričevima... Razmišljao sam, ali ako će US Open da se održi, ipak sam odlučio da ne idem u Evropu, pa nazad. Osećao sam da je to nepotreban rizik - rekao je Miloš Raonić za kanadski "TSN".

"Adria tur" je održan u Beogradu, ali je zbog koronavirusa otkazano finale u Zadru i takmičenje u Banjaluci.

- Znam da je Novak bio jedan od onih koji je bio protiv ideje o US Openu, rekao je da ne vidi kako Gren slem turnir može da se održi pod tim uslovima. Posle svega što se dogodilo njegovo mišljenje o tome više nema mnogo težine, ne stoji mnogo iza toga... Za druge stvari mislim da je vodio igrače na pozitivan način, ali ako gledamo sada ovu situaciju, biće mu potrebno vreme da povrati poverenje - istakao je kanadski teniser crnogorskog porekla.

Više informacija o rubrici sport pročitajte OVDE.

On je prokomentarisao i izjavu Novakovog oca, Srđana Đokovića, u vezi Gregora Dimitrova, koji se prvi zarazio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Raonić i Novak Đoković

- To su potpuno nekorektni komentari. Bilo je i drugih stvari koje su mogle da uzrokuju sve, možda Novakov odlazak na košarkašku utakmicu i susret sa Jokićem, koji je kasnije bio pozitivan. Mnogo je tu tračeva u ovom trenutku i mislim da je svrsishodnije u ovom trenutku fokusirati se na: 'U redu, nije uspelo, šta možemo da uradimo bolje kako bismo vratili teniske turnire - zaključio je rođeni Podgoričanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading