NAJEŽIĆETE SE: Emotivno pismo mlade teniserke Novaku Đokoviću - heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio veru u bolje sutra!

Autor:

Sport

03.07.2020

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada srpska teniserka Fatma Idrizović emotivnom porukom se zahvalila Novaku Đokoviću na pomoći koju je poslao Novom Pazaru.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Đoković je donirao 5.000.000 dinara ovom gradu kako bi pomogao u borbi protiv koronavirusa.

To je dotaklo 15-godišnju Fatmu koja mu se zahvalila preko društvenih mreža.

- Hvala svetlosti naša, naš Novače! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svedoci i koju trenutno živimo preti da pokosi. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn. I kada smo potonuli, kada su nam sve nade usahle da se ovom crnilu može stati u kraj, heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio veru u bolje sutra, dao nam nova krila da se vinemo iz tog korona mulja -napisala je Idrizovićeva.

RepublikaFoto: Starsport
Fed kup reprezentacija Srbije

- Hvala Novače, veliko i večno hvala za svu tvoju dobrotu koja je neizreciva. Večno ćeš biti u našim mislima, molitvama, vekovima će se tvoja dobrota prepričavati i veličati, jer ti to zaslužuješ, svetlosti naša! - dodala je mlada teniserka.

Idrizovićeva je velika nada srpskog ženskog tenisa. Višestruka je šampionka ove zemlje, a već je postala i članica Fed kup reprezentacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading