AMER GUTA KNEDLE: Licemeri traže Đokovićevu ostavku, a tako pucaju sebi stopalo!

Autor:

Sport

09.07.2020

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz Žil Simon nastavlja da brani Novaka Đokovića posle svega što se dešavalo sa koronavirusom na Adria turu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Žil Simon

- Nema mnogo igrača koji su se više borili za Nou Rubina – za njegov nagradni fond na čelendžerima ili kvalifikacije – od Novaka. Time što je zatražio Novakovu ostavku sa mesta predsednika Saveta igrača on je sebe upucao u stopalo - rekao je Simon za "L'Ekip".

Smatra da je sve što se desilo poguralo Noletove protivnike.

- To je Đokovićevim neprijateljima dalo štap da ga njime tuku. Zbog te velike greške sve što je radio se "raspalo". Sada je lako reći "Nemojte više da slušate Novaka".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žil Simon

Simon je istakao da mnogima smetaju Novakovi uspesi i da nema tretman kao Federer i Nadal.

- Pojedine ljude bi baš iznerviralo kada bi Đoković oborio Federerov Gren slem rekord. Oni pi*de što je Đoković toliko jak. Ja Đokovića vidim kao i svako drugo ljudsko biće, sa svojim vrlinama i manama. Kao Rodžera i Rafu. Ali, kada pričamo o Rodžeru onda pričamo samo o njegovim vrlinama. Kod Novaka pominjemo samo njegove mane- rekao je Francuz.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

09.07.2020 10:19

Uzeo mi je reč iz usta! Da je kojim slučajem Nole Švajcarac, Nemac, Englez ili Ameriikanac bio bi još koliko juče nejbolji i najhumaniji sportista svih vremena ali ima nesreću da je Srbin, što i potencira u svakoj prilici a da ne podcenjuje ili vređa druge. Pogledajte samo filmove i serije gde se pojavljuju zločinci (naročito u Americi) prepisujući ponašanje zločinaca od strane Hrvata ili Muslimana ( od dr. Bosanac u Vukovaru do Nasera Orića u Bosni) i nadevajući im srpsko poreklo stvarala se i nastavlja i dalje floskula o genocidnom srpsko narodu!