HITAN SASTANAK SA NOVAKOM: Amerikanci u krizi, prvo pljuju Đokovića a sada ga traže!

Autor:

Sport

13.07.2020

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković već nedeljama je na udaru svetske javnosti zbog organizacije Adria tura, a posebno su glasni Amerikanci

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Spekuliše se da je grend slem u Njujorku pred otkazivanjem, a navodno će biti održan hitan sastanak na aplikaciji "Zum“ između čelnika ATP i igrača.

Đokoviću je stigao poziv da u ponedeljak posle podne bude pored računara kako bi mu bile predočene sve mere pod kojima će se održati US Open, posebno posle novih neslavnih brojki o broju obolelih i preminulih u Njujorku.

Igrači žele jasnu informaciju o tome kako će se putovati u Sjedinjene Američke Države, ali i da li one koji se budu našli u Njujorku očekuje obavezan karantin kada se vrate u Evropu.

Sudeći po izjava tokom minulih dana teniseri su skeptični što se tiče odlaska u Ameriku, pa će posebno oni sa Starog kontinenta, odlučiti da preskoče turnir.  Ukoliko bi Amerikanci ubedili Novaka da igra u Njujorku, nema sumnje da bi veliki broj igrača krenuo za prvim teniserom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading