LICEMERNI RODŽER: Dok Federer slavi, Đokovića ATP uništava!

Autor:

Sport

13.07.2020

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi sistem bodovanja koji je objavio ATP potpuno je oduševio Rodžera Federera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Teniseri neće gubiti bodove u ovoj sezoni. Umesto 12, računaće se poslednja 22 meseca od marta 2019. do decembra 2020, s tim da do 2021. neće moći da se oduzimaju poeni, a i igrači će moći da biraju da li da im se sa jednog turnira računaju rezultati iz 2019. ili 2020. 

Novaku Đokoviću ovaj novi sistem bodovanja uopšte ne odgovara i zbog njega bi lako mogao da ostane bez prvog mesta, s druge strane, Švajcarcu ide na ruku. Zbog operacije i oporavka ranije je objavio da neće igrati do kraja 2020. u pokušaju da u potpunosti osposobi operisano koleno. 

- Moji navijači su sigurno srećni jer drugi neće moći da osvajaju mnogo bodova dok ja ne igram -  rekao je Federer u izjavi za švajcarske medije i dodao:

RepublikaFoto: Starsport

- Što se mene tiče, uvođenje novog sistema me čini opšutenijim. Nadam se da ću se do decembra vratiti potpuno u formu i biti spreman za takmičenje od početka 2021.godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nono

13.07.2020 16:03

Sve vam je džaba, Nole je najjači kad su svi protiv njega Neka , slafje je, a ovaj bezveznjak Federer se raduje ono što nije zaslužio Kakav nečasan čovjek Sretno sa tom vrstom privilegije Nole bi je se nekako odrekao

lena

14.07.2020 15:01

Jadan Federer,moraju i bodovanje da promene da ne upadne u bedaka,ali dzaba mu,Nole je nambr 1.