FRANCUZ JASNO O NOLETU: On je MUTANT sa druge planete! Sav je...

Autor:

Sport

22.07.2020

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantne reči.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Bivši francuski teniser Anri Lekont nahvalio je Novaka Đokovića rečima da igra kao vanzemaljac i da je sav magičan. Takođe, isto je rekao i za preostala dva člana "velike trojke", te da oni ovu eru "belog sporta" čine čarobnom.

- Ova generacija mutanata (Federer, Nadal, Djokovic prim. aut) živi na drugoj planeti. Kada se oni povuku moraćemo da zaboravimo sve. Mislim da ljudi ne shvataju, ali završiće se čarobna era. Nestaće određena magija iz vazduha i tada će Zverev, Tim i ostali igrači pokucati na velika vrata - rekao je Lekont.

Svima je jasno da je Federer najbliži penziji od njih trojice, s obzirom na to da ima punih 38 godina, naspram Nadalovih 34 i Novakovih 33.

- Ne bi me čudilo kada bi se Rodžer povukao posle Vimbldona sledeće godine. Tada će ovaj sport videti i doživeti neki novi način - zaključio je Francuz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading