PAKAO OD DETINJSTVA: OTAC ME JE TUKAO OD 11. GODINE!

Autor:

Sport

13.11.2017

18:51 >> 18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon curenja u javnost šokantnih detalja o roditeljskom zlostavljanju iz autobiografske knjige "Nesalomiva" Jelene Dokić, bivša teniserka je rešila da sasvim otvori dušu za australijske medije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dokićeva je imala užasan period odrastanja

Dnevne novine "Sandej Telegraf" došle su prve u posed neobjavljene knjige Jelene Dokić u kojoj se pominje kako ju je njen otac Damir svakodnevno kinjio i zlostavljao dok je trenirala tenis.

Ona je otkrila da ju je tata svakodnevno tukao pesnicama, ali i raznim predmetima, a da je i pored toga doživljavala svakodnevno i psihičko maltretiranje i uvrede.

 

 

- Udarao me je, vukao za glavu, čupao mi uši, a kada me nije fizički zlostavljao, onda je to činio verbalno. Vređao me je na sve moguće načine još kada sam imala 11 godina - rekla je Jelena Dokić pred kamerama.

Jeleni se posebno u pamćenje urezao događaj iz Londona kada je imala 17 godina.

- Posle poraza u polufinalu Vimbldona od Lindzi Devenport potpuno je poludeo. Udarao me je, vređao… Rekao mi je da se ne vraćam u hotel u kom je bila cela moja porodica. Spavala sam u svlačionici Vimbldona dok agenti nekih igrača nisu kontaktirali mog menadžera koji me je poveo sa sobom - otkrila je Dokićeva za austalijsku televiziju ove grozomorne detalje.

Ona je rekla da ju je njen otac nekada toliko tukao da je i sam gubio kontrolu nad sobom u izlivima besa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading