NOVAKOV TRENER SKANDAL-MAJSTOR: JANKU KU*AC, NOLETU DU*E!

Autor:

Sport

02.12.2017

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenisku Srbiju šokirala je vest da je Novak Đoković, uz Andrea Agasija, za novog trenera izabrao skandal-majstora Radeka Štepaneka (39).

RepublikaFoto: Starsport
Sramota: Čeh, umesto ruke, Tipsareviću pružio sredni prst

Kontroverzni sveže penzionisani češki teniser u singlu je najdalje dogurao do četvrtog mesta ATP liste i osvojio je Dejvis kup u dva navrata i oba puta je morao preko Srbije.

Prgavu narav, zbog koje ga mnogi smatraju lošim čovekom, Čeh je pokazao upravo u četvrtfinalu 2012. Domaćin je u Pragu u odsustvu Đokovića savladao Srbiju sa 4:1, a jedini poraz naneo je Janko Tipsarević Radeku, koji mu je posle maratona u pet setova pokazao srednji prst. Već sledeće godine "salataru" je osvojio baš u Beogradu.

RepublikaFoto: instagram.com/djokernole/
Zajedno u nove pobede: Radek i Novak

NE PODNOSI PORAZ

Da ne podnosi poraz, Štepanek je potvrdio i protiv Noleta iako su sada postali dobri drugovi i poslovni saradnici. Đoković ga je dobio u 13 od 14 međusobnih susreta, a najviše ga je zaboleo onaj u šesnaestini finala Australijan opena 2013. U trenutku kada mu je Novak uzimao odlučujući brejk, umesto da isprati poen, Čeh se natrtio prema srpskom asu. Na nesreću, Đoković je odoleo izazovu i nije ga gađao u zadnjicu.

RepublikaFoto: Printskrin
2013. Scena sa Australijan opena

VELIKI ZAVODNIK

Osim što slovi za jednog od najkontroverznijih igrača, Radek je najveći zavodnik belog sporta. Međutim, sve tri teniserke su propale nakon što su bili zajedno. Najpre je bio veren sa Švajcarkinjom Martinom Higins, ali su se rastali 2007. Iste godine ona je na Vimbldonu bila pozitivna na kokain, zbog čega je prvi put prekinula karijeru. Samo tri godine kasnije venčao se 11 godina mlađom sunarodnicom Nikol Vaidišovom. Pre nego što ga je upoznala, dogurala je čak do sedmog mesta WTA liste. Ubrzo je krenuo njen ponor, napustila je tenis baš 2010, kada je stupila u brak, a vratila se 2014, godinu dana nakon razvoda. U međuvremenu, Radek je uslikan kako se ljubi sa Petrom Kvitovom, koja je navodno i bila povod za krah braka. Decembra prošle godine ona je napadnuta nožem u svom domu kada su joj stradali prsti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Petra Kvitova
Martina Hingis i Radek Štepanek

 

 

Beautiful wedding weekend, congratulations K&J ???? #weekend#fall#september#23.9#wedding#love#K&J#celebration#

A post shared by Nicki Vaidisova (@nicolevaidisova) on Sep 24, 2017 at 1:46am PDT

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading